Select Language:

Engelska

Svenska

Norska

Danska

Finska
 
 
 
Start
Om KM Studio
KM Bakgrund
Nordiska Dubbstudios
Multispråksdubbning
Kontakt

KM Studio Sweden
www.kmstudio.se

KM Studio Finland
www.kmstudio.fi

KM Studio Norway
www.kmstudio.no

KM Studio Denmark
www.kmstudio.dk

Global Media Transfer
www.globalmediatransfer.com

KM Studio Systems
www.kmstudiosystems.com

About KM Studio

Över 23 Års erfarenhet från dubbning av storfilmer som Lejonkungen, Shrek, Hitta Nemo och Simpsons Movie, ger KM Studio den expertis som behövs för att alltid frambringa det bästa möjliga resultatet för varje dubbningsprojekt för film, video, TV, spel etc.

Som ett svar på de ökade kraven på snabb produktionsprocess har KM Studio implementerat en rad nya kvalitetsäkringssystem för både översättning och inspelning samt projekthantering.
Vi har stärkt vår multispråks-kapacitet genom att etablera moderna och effektiva dubbstudios i Karlskoga, Stockholm, Helsingfors, Oslo och Köpenhamn.
Vi erbjuder dessutom dubbning, voice-over och undertextning till ca 40 språk med hjälp av ny teknik för kvalitetssäkring, central artistisk och teknisk kontroll samt säkerhetssystem fär distribution av audio och video-material.

Vår långa erfarenhet, kvalitetssäkringsystem och integrerade studio-uppsättning har gjort KM Studio till den mest avancerade och trygga partnern för språkversionering av alla olika slag av medieformat.

 

All rights reserved. © 2009 KM Studio AB